Aandacht kun je geven

Vele Deventenaren maken hun omgeving nét een beetje mooier door aandacht te geven aan anderen. Een luisterend oor, een helpende hand of een vriendelijk gezicht. Het kan voor velen het verschil maken.


Wil jij ook graag anderen blij maken door aandacht te geven? Je bent van harte welkom!

FIER&

FIER& gaat voor een dementievriendelijk Deventer, waarin mensen met dementie zoveel mogelijk kunnen meedoen. Op gelijkwaardig niveau en op het gebied wat zij leuk vinden om te doen.

Deventer Maatjes

Maatjes zijn betrokken vrijwilligers die helpen de samenleving leefbaar te maken voor iedereen. Zij geven waar nodig een duwtje in de rug, bieden een luisterend oor en hebben vooral veel plezier in het contact samen.

Platform Informele Zorg

Het Platform Informele Zorg bestaat uit 15 organisaties die zich bezig houden met vrijwillige zorg/hulpverlening. Het streven is om deze zorg zo goed mogelijk te regelen in de wijken.

Deventer Doet is veelzijdig

Vind wat bij je pastVrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Daarom kun je in de vacaturebank zoeken op verschillende soorten vrijwilligerswerk. Zodat jij vindt wat bij je past.
Vind een organisatieWil je je graag inzetten voor een specifieke organisatie? In onze vacaturebank kun je ook op organisatie zoeken.
KenniscentrumBen jij net als wij nooit uitgeleerd? In ons kenniscentrum vind je workshops, tips en nog veel meer.